Informatie over Installatiebedrijfkopen.nl

Over

Wij brengen kopers en verkopers samen

De installatiemarkt is volop in beweging. Nieuwe technieken overspoelen de markt en krapte op de arbeidsmarkt zorgt bijna overal voor uitdagingen. In deze dynamische wereld bent u als ondernemer dagelijks bezig om de juiste koers te varen en een passende strategie uit te stippelen.

Stoppen of juist uitbreiden

Maar wat als uw strategie op een duidelijk eindpunt afkoerst? Wat doet u met uw onderneming als u wilt stoppen? Techniek Nederland wil ondernemers, die hun carrière willen afsluiten, helpen om hun bedrijf te verkopen. Tegelijk hopen we andere ondernemers, die hun marktaandeel willen uitbouwen, een steun in de rug te bieden. Daarom hebben we de website Installatiebedrijfkopen.nl opgezet.

Bedrijven in de etalage

De website faciliteert elke ondernemer die zijn of haar installatiebedrijf wil verkopen. Nadat u zich heeft aangemeld, kunt u anoniem uw bedrijf op deze website in de etalage zetten. Maar het platform is er ook voor ondernemers die hun installatie-activiteiten willen uitbouwen. De rol van Techniek Nederland beperkt zich tot het faciliteren van deze ‘marktplaats’. We helpen de verkopende ondernemer bij het opstellen van zijn advertentie. Maar het voeren van de onderhandelingen en het sluiten van de deal gebeurt tussen de twee ondernemers.