Informatie over Installatiebedrijfkopen.nl

Hoe het werkt

Een snelle en anonieme manier van matchmaking


Bent u lid van Techniek Nederland en wilt u uw installatiebedrijf verkopen, dan kunt deze hier aanbieden. Om een advertentie te kunnen plaatsen, neemt u contact op met uw relatiebeheerder of regiomanager. Deze contactpersoon bekijkt samen met u of alle informatie beschikbaar is om de advertentie online te zetten. Op onze website Techniek Nederland.nl vindt u alle informatie over deze werkwijze.

Advertentie plaatsen

Is alle informatie beschikbaar en is en uw bedrijf ‘verkoopklaar’,? Dan kunt u uw advertentie zichtbaar maken op deze site. Dit gebeurt anoniem, zodat bezoekers geen naam of adresgegevens zien. Als iemand geïnteresseerd is, neemt hij of zij rechtstreeks contact met u op, waarna u de besprekingen kunt starten.

Advies en ondersteuning bij bedrijfsovername

Verkoop van een bedrijf is complex en veelomvattend. Advies van een deskundige kan uitkomst bieden. Techniek Nederland werkt samen met verschillende partners die expertise hebben op het gebied van bedrijfsovername en financiering in de installatiebranche.

Installatiebedrijf kopen

Heeft u interesse in één of meerdere van de aangeboden installatiebedrijven, dan kunt u zeer eenvoudig contact met de aanbieder opnemen.

  1. U maakt een profiel aan op deze website via de button ‘Schrijf je in’.
  2. U stuurt de ondernemer via de contactbutton bij de desbetreffende advertentie een bericht dat u interesse hebt. De aanbieder neemt vervolgens contact met u op waarna de bespreking en onderhandelingen kunnen starten.

Installatiebedrijf ‘te koop gevraagd’

Heeft u als ondernemer interesse om een installatiebedrijf in een bepaalde regio of technische discipline te kopen, dan kunt u hiervoor een ‘Te koop gevraagd’ advertentie plaatsen.

  1. U maakt een profiel aan op deze website via de button ‘Schrijf je in’.
  2. Vervolgens neemt u contact op met een relatiebeheerder van Techniek Nederland. Bekijk hiervoor onze website.
  3. Uw relatiebeheerder zorgt er voor dat u een advertentie kunt toevoegen. Na een korte check door de relatiemanager verschijnt uw advertentie binnen twee werkdagen na inzending op de website. Geïnteresseerden kunnen dan direct contact met u opnemen.

Anonimiteit

Het verkoopproces van een installatiebedrijf is een delicate kwestie. Om die reden plaatsen wij de advertenties op basis van anonimiteit. De aanbieder van de advertentie is echter wel bekend bij Techniek Nederland. Daarom is er altijd een inhoudelijke controle vereist door een contactpersoon bij Techniek Nederland.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van nieuw toegevoegde advertenties? Meld u zich dan aan als gebruiker van deze website. U ontvangt dan automatisch de nieuwsbrief. U kunt zich daar altijd weer voor afmelden (via de nieuwsbrief, of via uw voorkeuren op deze website).